Menu
10.09.2021
Menu dla "Dieta standardowa"
-
Śniadanie
Plastry indyka pieczone z curry i oregano w towarzystwie świeżych warzyw, serka typu włoskiego i ciabatty -
Drugie śniadanie
Jaglosernik na spodzie z orzechów włoskich -
Obiad
Zielone kluski śląskie ze szpinakiem, pulpety z kaszy bulgur i soczewicy z gulaszem z kopru włoskiego -
Podwieczorek
Smoothie z ananasem i pomarańczą -
Kolacja
Sałatka z rukoli z pieczoną marchewką, melonem, pistacjami
Menu dla "Dieta wegetariańska"
-
Śniadanie
Ciabatta, ogórek, serek capresi, pasta oliwkowa, roszponka -
Drugie śniadanie
Jaglosernik na spodzie z orzechów włoskich -
Obiad
Zielone kluski śląskie ze szpinakiem, pulpety z kaszy bulgur i soczewicy z gulaszem z kopru włoskiego -
Podwieczorek
Smoothie z ananasem i pomarańczą -
Kolacja
Sałatka z rukoli z pieczoną marchewką, melonem, pistacjami