Menu
19.11.2021
Menu dla "Dieta standardowa"
-
Śniadanie
Owsianka dyniowa z prażonymi orzechami -
Drugie śniadanie
Banoffee -
Obiad
Dorsz pieczony z limonką i sosem miodowo-musztardowym, z ryżem brązowym i surówką z kapusty pekińskiej -
Podwieczorek
Bułka żytnia ze smalcem z fasoli, papryką czerwoną i pomidorem -
Kolacja
Sałatka z jabłkiem, winogronami, serem i sosem miodowym
Menu dla "Dieta wegetariańska"
-
Śniadanie
Owsianka dyniowa z prażonymi orzechami -
Drugie śniadanie
Banoffee -
Obiad
Pieczone tofu w panko w towarzystwie paprykowego sosu, z ryżem brązowym i surówką z kapusty pekińskiej -
Podwieczorek
Bułka żytnia ze smalcem z fasoli, papryką czerwoną i pomidorem -
Kolacja
Sałatka z jabłkiem, winogronami, serem i sosem miodowym