Menu
26.11.2021
Menu dla "Dieta standardowa"
-
Śniadanie
Tost pełnoziarnisty z łososiem, awokado i serem mozarella -
Drugie śniadanie
Koktajl z kakao i awokado -
Obiad
Pulpety rybne w towarzystwie salsy z ananasa i awokado oraz sosu kokosowego z komosą ryżową -
Podwieczorek
Sałatka makaronowa z burakami i serem fetą -
Kolacja
Razowe spaghetti z bakłażanem oprószone ricottą i bazylią
Menu dla "Dieta wegetariańska"
-
Śniadanie
Tost pełnoziarnisty z hummusem, awokado i serem mozarellą -
Drugie śniadanie
Koktajl z kakao i awokado -
Obiad
Zapiekanka z jarmużem, fasolą i batatami z komosą ryżową -
Podwieczorek
Sałatka makaronowa z burakami i serem fetą -
Kolacja
Razowe spaghetti z bakłażanem oprószone ricottą i bazylią