Menu
14.11.2023
Menu dla "Dieta standardowa"
-
Śniadanie
Fritata z cukinią i szpinakiem (na ciepło) -
Drugie śniadanie
Zupa kalafiorowa (na ciepło) -
Obiad
Policzki wieprzowe w sosie pieczeniowym, żółta soczewica, bukiet warzyw (na ciepło) -
Podwieczorek
Sernik z owocami i sosem malinowym (na zimno) -
Kolacja
Makaron fusilli ze szpinakiem i ricottą (na ciepło)
Menu dla "Dieta wegetariańska"
-
Śniadanie
Fritata z cukinią i szpinakiem (na ciepło) -
Drugie śniadanie
Zupa kalafiorowa (na ciepło) -
Obiad
Kotlety jajeczne, żółta soczewica, bukiet warzyw (na ciepło) -
Podwieczorek
Sernik z owocami i sosem malinowym (na zimno) -
Kolacja
Makaron fusilli ze szpinakiem i ricottą (na ciepło)